Dostava

Prodajno osoblje Studia Obscura jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac.

DOSTAVA
Dostava za sve narudžbe se naplaćuje za područje cijele Hrvatske osim ako nije najavljena promo akcija na našoj web stranici koja se odnosi na besplatnu dostavu u određenim mjesecima . Roba se šalje iz naše poslovnice na adresi Tome masaryka 20, 40000 Čakovec

Kod kupovanja pouzećem kupac plaća proizvod tek nakon provjere, tako da se kvaliteta proizvoda može provjeraviti prije plaćanja.

DOSTAVNA SLUŽBA
Dostavu vršimo putem dostavljačke službe a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku već isti (a najkasnije sljedeći) dan nakon što od Vas zaprimimo uplatu. Ukoliko robu želite platiti prilikom preuzimanja (pouzećem), šaljemo je na isporuku sljedeći dan nakon izvršene Vaše narudžbe
Ukoliko se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje. Robu je moguće preuzeti i u našoj poslovnici u Čakovcu a jedini uvjet kod osobnog preuzimanja je prethodna najava na telefon (040 311 900).

OSTALI UVJETI:
Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

OSTALE NAPOMENE: Dostava ovisi o lokaciji i mjestu slanja.

  • Hrvatska 3 rada dana max.
  • Europa 4-7 radna dana max