Načini plaćanja i uvjeti povrata

Prodajno osoblje Medalje-pehari.hr jamči Vam da ćete dobiti 100% ispravan proizvod neupitne kvalitete.

NAČINI PLAĆANJA:
Studio Obcura vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem virmanski (Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom), pouzećem (po primitku pošiljke), ili osobno preuzimanje / plaćanje dolaskom u našu poslovnicu u Čakovcu, Tome Masaryka 20.

Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču (GLS-a) prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

ROK ZA POVRAT
Pravo na povrat proizvoda koje nije naručio ili proizvoda koji imaju skrivenu manu ili oštećenje, a oštećenje nije nastalo prilikom transporta, kupac ima rok od 14 (četrnaest) radnih dana po primitku pošiljke.

Studio Obscura će, na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, korisniku vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku četrnaest (14) dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da se zamjenskog proizvod ne može isporučiti, moguć je samo povrat sredstava.

Prodavatelj se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara okvirnom opisu proizvoda navedenom na stranicama https://www.studioobscura.hr/

Reklamirani proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom, uputama za korištenje i jamstvenim listom.

ZAMJENA ROBE
Kupac može reklamirati proizvod u njemu najbližoj trgovini, ili ga poslati na adresu skladišta (Studio Obscura, Tome Masaryka 20, Čakovec) o svom trošku.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe, ali će u dogovoru s njima osigurati vrhunsku uslugu za svakog kupca. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta te istu javiti pismenim putem našem voditelju web prodaje na email info@studioobscura.hr

Ukoliko kupac ipak odluči vratiti robu, može to učiniti isključivo na svoj trošak.

POVRAT ISPRAVNE ROBE
Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom) može se vratiti (o vlastitom trošku) u roku od najkasnije 14 dana od primitka robe, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži.